2016. március 30., szerda

Follow-up 6# (Nyomonkövetés 6#)

Március elején és március végén elvégezték a 6. nyomonkövetés MRI vizsgálatait. A legutóbbi utazásomnál kicsit félve ültem a bécsi reptéren, mert azon a reggelen robbantották fel a brüsszeli repteret. Sokféle gondolat keringett a fejemben: most folyton nézzem az utastársaimat, hogy ki lehet rossz alak? Ha nem tetszik valakinek a fizimiskája, bőrszíne, akkor üljek odébb?! Általában olvasok, amikor várakozom vagy levelet írok, azaz nyugodtan töltöm azt az időszakot. Van elég "izgulnivaló" az életemben, nem szorulok még több stresszre. Fura ez a mostani világ.

Szóval a lényeg az egész történetben - és ezért utazom ki minden alkalommal - , hogy jól mutat a újabb komplett remisszó az összefoglaló papírokban! Továbbra is szépen tartom a stabil állapotot, jipijájééééééé!!!!!


Húsvétra készítettem egy túrókrémes, kicsi tortát nyírfacukorral és teljes kiőrlésű keksszel. Eredetileg ombre tortának indult, de nem sikerült az áfonyával megfelelően színezni a legalsó réteget, nem lett olyan vadító lila... No mindegy, az eredmény nekem így is tökéletes volt, finom túrókrém, mascarponéval és pici tejszínnel, étcsokival és áfonyával a tetején.


Az étcsokit picit vékonyabban legközelebb, nehéz volt így szeletelni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése