2020. július 5., vasárnap

2 ciklus között

Jövő héten kezelésre megyek, újra. Ez nem azt jelenti, hogy rossz a PET/CT vizsgálat eredménye vagy valami hasonló, nem erre kell gondolni. Az eredmény nagyon szuper lett, a következőt írják az összefoglalóban: "Komplett metabolikus és további kisfokú morfológiai regresszió véleményezhető. A nyakon és a mediastinumban reziduális, részben meszes nyirokcsomók." Nagyon örülünk ennek a szépséges hírnek :)
 
Viszont kezelések tekintetében nem állhatunk meg, ezért aztán jövő héten folytatom az infúziókat, csak Brentuximab immunterápiát kapok a tervek szerint, Bendamustin kemó nélkül. Reményeink szerint ez a kombináció már nem okoz lázat. Ha mégis lázas lennék, akkor azt egyértelműen a port-katéter okozza, ergo megérett a cserére.
 
A héten megünnepeltük a 41. születésnapomat, amiről minden évben azt gondolom és írom, hogy nagyon nagy meló van abban, hogy megérjem. Köszönhetően a férjemnek, a családomnak és a szűk baráti körömnek. Anyukám készített madártej tortát, isteni finom volt - gyorsan el is fogyott.
 
Most egy kicsit ihlet nélküli vagyok ahhoz, hogy hosszú bejegyzést írjak, így mindenkinek kellemes vasárnapot kívánok és élvezzétek a nyári időt!

2 megjegyzés: