2015. március 14., szombat

Hegek

Nagyon sajnálom, hogy nem csináltam olyan képet, ami megmutatná a decemberi beavatkozás és a mostani közötti különbségeket. Lehetne a címe, ilyen volt, ilyen lett. De nem baj, leírom! 

Nemrég le kellett vennem a mepore kötszert, mert elengedett, az egyik szélen elvált a bőrömtől. Gondoltam, akkor kicserélem (jó betegnek mindig van itthon egy adag fertőtlenítő spray, kötszer és sorolhatnám a többit, amit itthon tartok, egy patika egy hónapig megélne belőle). Amúgy is kíváncsi voltam, hogy ez most hogy néz ki?

Döbbenet. Ez hihetetlen! Ahonnan kivették a portot, ott egy kb. 5 centiméteres vágás van, de most merőleges a decemberire és nem, nem úgy néz ki, mint a frissen stoppolt zokni, nagy cérnákkal! NEM! Ez olyan, minta már elmúlt volna egy hónap, öltés az nem lóg ki belőle egy szem sem és csodaszép. A kulcscsont alatt lévő sebnél is hasonló a helyzet: kb. 4 centis vágás, nem látom az öltést (legutóbb valami ronda zöld műanyag izé lógott ki, a varratok). Úgy emlékszem, azt mondták, hogy felszívódó varratok vannak benne, 6 éves limfómás pályafutásom alatt még sosem találkoztam ilyennel. 

Párom szerint a legutóbbi, az egy hónap után sem nézett ki ilyen szépen.

Aranyba kellene foglalni Főorvos Úr kezeit, de akkor hogyan csinálna ilyen szép munkákat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése