2020. január 14., kedd

Regenerálódás hete

Pár napja végre jobban érzem magam, igaz a vérképem nem erről árulkodik. A "jobban érzem magam"-at úgy értem, hogy végre érzem a só ízét és végre tudok enni! Ez nem azt jelenti, hogy nehéz ételeket fogyasztok, az utóbbi pár napban például kétszer is készítettem brokkolis-tejszínes-sajtos csirkemellet durumtésztával (tejszín helyett rizstejszínnel, plusz tettem bele sajtot és petrezselyemzöldet). Nem tudom leírni, hogy mennyire jól esett! Recept innen: teszta-penne-brokkoli-csirke-tejszin-recept csak a saját ízlésemre átvariálva (fokhagyma nélkül, rettenetesen zavar a fokhagyma illata!). Azt hiszem, ma halat fogunk enni, van egy egész jó kis beszerzési forrásunk Kaposváron, ahol nem több napos, büdös halat árulnak, hanem frissen halászott és filézettet. Paprikás lisztbe forgatom (teljes kiőrlésű lisztbe) és ezt sütöm ki. Gyorsan megvan, nincs sok munka vele, plusz finom is.
A vérképemről annyit, hogy múlt pénteken 3250 volt a fehérvérsejt számom (alsó határérték 4000) és a limfocitáim is megszöktek (az alsó határérték egy harmadát sem érik el). Ennek következtében fogékonyabb vagyok a fertőzésekre, kaptam Sumetrolimot és Aciklovirt megelőzésnek, ami nem is baj, mert hőemelkedés is társult az utóbbi napokban az életemhez. Jó lenne elkerülni a bacikat.
Következő kezelés jövő héten, addigra megpróbálom a szervezetem feltölteni mindenféle jóval, megyek és eszem valami gyümölcsöt. Persze csak szigorú lemosás után. Mindenki vigyázzon magára és gondoljon valami szépre ebben a januári, szürke, ködös ronda időben.


5 megjegyzés:

  1. Szia! Hogy vagy ? Jobbulást! Nagyon jó olvasni, hogy jobban vagy még ha egy kicsivel is!

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves érdeklődésetek, de annyira megvisel a múlt heti kezelés, hogy egyenlőre örülök, ha fél órákat - órákat tudok üldögélni, hogy egyenlőre a legjobb, ha pihenek és pihenek és pihenek...

      Törlés
  3. Ragini jobbulást és gyors felépülést kívánok!!! ♥♥♥♥👃🍀🌷🌹

    VálaszTörlés