2010. október 22., péntek

2009 Augusztus

2009. 08.07 - PET CT eredménye: viabilis residuum valószínű. Pulmonalis, csontvelői és rekesz alatti réintettség gyanúja. Kezelés előtt vizsgálat hiányában a részleges remisszió csak feltételezhető. Pulmonalisan residuumok, ill. kis méretük miatt metabolikusan nem megítélhető nodulusok. További CT kontroll javasolt.

... az aortaív mellett balra 26x300 mm lágyrészképletben kb. 9x12 mm-es mérséklet dúsítás azonosítható...jobb veseartéria fölött 7x10 mm-es aktív nyirokcsomó látszik.... L1 csigolya testében mérsékelten fokozott az FDG-felvétel...

08.14 - 08.28: 3 ciklus ABVD kezelés

Anamnézis: ....A második kezelés után történt PET CT vizsgálat kifejezetten jó partialis remissiot igazolt, melynek következtében 5 ciklus ABVD kezelést tervezünk. A kezelések kapcsán rendszeresen hányingere és hányása van.

A hányás ekkor már úgy jelentkezett, hogy ha betettem a lábam az osztályra és megláttam a nővéreket, már kapkodhattuk is elő a zacskókat. Muris lehettem :-)

A tesóm minden kezelés utáni hétvégét nálunk töltötte, hogy egy percre se maradjak egyedül és hogy segítséget nyújtson a párom számára. Egyikőjüknek sem volt könnyű időszak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése